Ganditorul are casa noua

A trecut mult timp de când nu am mai scris nimic. În fiecare seara mă uitam cu jind la tastatură şi imi doream să continui ceea ce m-a înalţat cel mai mult spre cer în ultima perioadă: devoţionalul zilnic. Aş fi pornit din nou la drum dacă oboseala nu îşi cerea tribut şi dacă activităţile multişoare în care sunt implicat mi-ar fi dat răgaz.

Cu trecerea timpului mi-am dat seama că revenirea nu poate să fie în acelaşi loc şi de aceea v-am pregătit o surpriză: gânditorul se mută în casă nouă, mai exact pe Gânditorul.net. Aşa că de aici încolo devoţionalele, zilnice sau măcar săptămânale, vor îmbrăca haină nouă şi se vor găsi doar pe gânditorul.net

O casă nouă presupune multe schimbări. Iată-le pe cele care vă vor întâmpina:

– un design modern, mult mai funcţional

– predici noi în pagina de predicile mele

– o parte din emisiunile (în format audio) pe care le realizez la Radio Ciresarii. Printre ele veţi găsi deja interviuri cu: Vladimir Pustan, Danut Mănăstireanu, Laurenţiu Balcan,  Vasile Tomoiaga, Daniela Nădăban, Laura Andreş, etc.

– update imediat din contul de pe twiter: twitter.com/ganditorul

Si alte funcţionalităţi noi pe care vă las pe voi să le descoperiţi.

Aşadar, o nouă casă: GÂNDITORUL.NET

print screen ganditorul

3 răspunsuri

  1. E ca intr-o casa noua – o casa noua si curata unde totul e luminos – la tine pe Ganditorul.net, Ganditorule! Felicitari! Domnul sa iti fie ajutor!

  2. Salut. As vrea sa promovez acest blog pe siteul nostru http://www.crestininformat.ro/blog.html – dacat ti se pare interesanta o oferta de colaborare astept o Poza cu autorul. Fii binecuvantat!

  3. îmi place blogul tău și aș dori să-l adaug la blogroll.
    Dacă ești de acord să facem link exchange,
    aș rămâne recunoscător

Lasă un comentariu